nedeľa 26. apríla 2009

7895 - Switch Tracks & 7896 - Straight & Curved Rails

ÚVOD

Tento víkend sa mi do rúk dostali tieto dva doplnkové "sety" a rozhodol som sa napísať túto minirecenziu. Keďže sa jedná o sety doplnkové a nie plnohodnotné, recenzia bude mať trošku iný charakter a nebude taká obsiahla.

OBSAH BALENIA

Set 7895 po rozbalení odhalí pár výhybiek (jedna pravá a jedna ľavá), dve žlté páčky slúžiace na prehadzovanie výhybiek, štyri zákruty a leták formátu A4 zložený nadrobno. Leták je z jednej strany potlačený reklamami na iné sety, horná polovica patrí tématike vlakov. Z druhej strany je návod na skompletovanie výhybiek a rôzne návrhy na koľajiská aj s informáciou o potrebných setoch na zostavenie.

Set 7896 obsahuje osem rovných a osem zákrutových častí a taktiež leták s návodom a reklamami. Pri tomto sete nie je potrebné nič kompletizovať.

HRATEĽNOSŤ A ZÁVER

O hrateľnosti týchto setov samotných sa veľmi hovoriť nedá. Ich úlohou je skôr zvýšiť hrateľnosť vlakových setov možnosťou zväčšenia a spestrenia koľajiska. Oba sety obsahujú niekoľko návrhov na rôzne rozloženia koľajiska, ale samozrejme fantázii sa medze nekladú.




Žiadne komentáre: