streda 22. decembra 2010

7641 - City Corner

Charakteristika setu

Rok vydania: 2009
Počet dielov: 461
Počet figúriek: 5
Cena: 52,99€

Dámy a páni, pohodlne sa usaďte do kresiel a ja vás prevediem svetom setu 7641- City Corner.
Začíname!

Začneme zľahka pohľadom na dekorovaný obalový materiál. V tomto prípade papier. Klasickú mestskú scénku (rozumej výsledok námahy stavania obsahu) dopĺňajú drobnosti ako číslo setu, odporúčaný vek (koľko z vás naň už len so slzou v oku spomína?) no a samozrejme logo výrobcu.


Letmým pohľadom na zadnú stranu krabice zobrazujúcu štastné udalosti života piatich obyvateľov sa pomaly ale isto prepracuvávame k zaujímavejším scénam.

Kuk...
Tak dámy a páni, teraz poprosím o chvíľku ticha. Pôrod sa práve začal. S napätím očakávajte.

A je to...chl...die... nie. Dámy a páni, dovoľte mi predstaviť vám päť očíslovaných, jeden neočíslovaný sáčok, aršík so samolepkami (ani tentokrát to nevyšlo, ale čo už) a dva návody na stavbu. Poprosím potlesk. Ďakujem. Poďme sa im pozrieť bližšie na zúbky.

Návody...

...samolepky...

...a sáčky s dielmi.
A čo teraz? Čo tak si niečo postaviť!

Obsahom sáčku s číslom jedna sú diely. Konkrétne na stavbu autobusovej zastávky a podvozku veľkého žltého ponorky. A pardón, hromadného premiesťovadla, alebo ľudsky autobusu.

Pán šofér a pán podnikateľ.
Domáca úloha: Má v kufríku úplatok?
Prvý sáčok nám ponúka aj prvých obyvateľov.

Áno. Má tam úplatok a práve sme ho prichytili pri jeho predávaní. Len nie je jasné, prečo si vybrali verejné miesto, akou autobusová zastávka nesporne je.
Tak dámy a páni, práve sa vám naskytol pravý a nefalšovaný pohľad na autobusovú zastávku so všetkým, čo k tomu patrí. Pre nevidiacich pripomenieme, že obsahuje verejné osvetlenie, okrasnú kvetinku, hydrant, smetný kôš a prístrešok.

...a pilníkom opracujeme do požadovaného tvaru...
Opustíme na chvíľu šťastný život mestečka odohrávajúci sa na autobusovej zastávke a presunieme sa do fabriky, kde si detailne môžete prezrieť výrobu autobusov. (Exkurziu účtujeme zvlášť, pri odchode sa prosím zastavte v pokladni. Ďakujem.)

A obsahom druhého sáčku sú...diely? Hmm, prekvapujúce, ale kto z vás to neočakával? Áno, myslím práve vás, vy tam vzadu.

Dámy a páni, proím povstaňte. Dovoľte mi predstaviť vám Žltú strelu. Pokochajte sa a o chvíľku pokračujeme.

Zase diely? Jaj, aha, to bude obsah tretieho sáčku. No nič, snáď nabudúce.

Kto tam bude prvý? A bacha na ten kľúč.
Tretí sáčok nám odhalil daľších dvoch obyvateľov. Pán chlapec na skejtborde a pán bicyklový opravár. Pozdravme ich.

Pokračujeme v stavbe a ajhľa. Obchod s bicyklami, skejtbordmi a pokrývkami hláv. Dokonale osvetlený zvonka, dnu už asi svietiť netreba no a samozrjeme idúc s dobou aj dokonale zabezpečený kamerovým systémom. Jedine žeby sa pán opravár a predavač v jednej osobe rád uchyloval k šmírovaniu diania na ulici.

Detailný pohľad do obchodíku a pomaly ale isto sa blížime k záveru našej prezentácie.

Štvrtý sáčok a zase diely. Samé diely. Len diely.

Ma neser, lebo dostaneš veslom. Či lopatou na pizzu?
Dámy a páni, poprosím potlesk. Konečne aj nežná obyvateľka. Jedna na štyroch. Gang bang v praxi. Proste dívčí sen. Ktorá z vás by sa nechcela vymeniť?

Asi žiadna. Musela by makať v pizzérii aby nakŕmila toľko hladných žalúdkov. Ale naša slečna to zvláda s úsmevom na tvári. Ktovie od čoho ho má taký roztiahnutý.

Diely. Ale prezradím vám tajomstvo. Posledné. Koniec. Už žiadne ďalšie diely. Piaty sáčok. Ten jeden neočíslovaný sáčok bol postupne rozobratý počas celého príbehu.

Tram-ta-da-dááá. Pizzeria v plnej kráse. V prízemí kuchyňa, na poschodí stolovanie a v podkroví... popustíme uzdu vašej fantázie. Máte? Ok, pokračujeme.

A v podkroví nič. Prázdny priestor. Asi tam bude sklad a práve došli zásoby. Ale autobusom sa nové zásoby vozia dosť ťažko. No čo už, počkáme si na upgrade.

Dámy a páni, a je tu záverečná scéna. Šťastné a dúfam, že nie aj ospalé (to preneháme hororom) mestečko, v ktorom pulzuje život, obyvatelia s úsmevom na tvári plnia svoje každodenné povinnosti, vyvážajú sa autobusom, prípadne športovo založení na bicykloch a každý deň majú pizzu. Americký sen. A zotáva nám len dúfať, že pán bicyklový opravár zvláda ja pec na pizzu, pretože jej trochu zadrháva otvárací mechnizmus.

Dámy a páni, príbeh je na konci. Ďakujem za návštevu a teším sa na ďalšiu. A ešte raz poprosím zúčastneních exkurzie aby sa zastavili v pokladni. Ospravedlňujeme sa, že cena vašej vstupenky nebola konečná.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

„Benjamin Briel Lee bol za každých okolností veľmi profesionálny a neustále ma informoval o všetkom, čo sa deje. Keby som mal nejaké otázky, bol vždy pripravený odpovedať. Bol to môj prvý nákup domov, o procese pôžičky som toho veľa nevedel, veľmi ľahko pochopil veci, o ktorých som mal otázky. Veľmi sa mi páčilo pracovať s ním. “
Je to úverový referent pracujúci so skupinou investorov, ktorí sú ochotní financovať akýkoľvek projekt alebo vám požičiavajú akúkoľvek sumu s veľmi nízkym úrokom. Kontakt Benjamin Briel Lee E-Mail: Lfdsloans@outlook.com Whats-App Number: + 1-989 -394 - 3740.